Nőnapi ünnepségek az Időseket Segítő Szolgálatoknál

A nőkből sosem elég……

Nőnapi ünnepségek az Időseket Segítő Szolgálatoknál

Március elején műsorral, virággal és ajándékkal köszöntötték a hölgyeket a Nemzetközi Nőnap alkalmából az Időseket Segítő Szolgálatoknál.

 

 

Az Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálatnál, 2018. március 5-én hétfőn. A Csomópont, mint mindig színvonalas előadást tartott, és az ellátottak kitörő tapsviharral köszönték meg a szép előadást. Ezen kívül még a nappali ellátás férfi tagjai is egy-egy szép verssel köszöntötték a hölgyeket, majd segítettek a virágok kiosztásánál is.

Tiszteletét tette nálunk Hajdú László polgármester úr, és László Tamás országgyűlési képviselő úr is, akik ajándékkal és kedves szavakkal köszöntötték a hölgyeket.

Pánczélné Kiss Tímea

Nappali ellátás vezető

A Klebelsberg utcai Időseket Segítő szolgálatnál 2018.március 6-án tartottuk a Nemzetközi Nőnapot. A műsort a kerület Csomópont fiataljai adták, ezúton is köszönjük színvonalas előadásukat. A hölgyek Hajdu László polgármestertől, Tóth Imre alpolgármestertől és László Tamás országgyűlési képviselőtől is kaptak ajándékot, virágot, csokoládét és képeslapot, és virágot az ESZI-től. A műsor után még maradt idő a beszélgetésre és a résztvevők megvendégelésére is.

 

Csiki Rozália

nappali ellátásért felelős

Az Arany János utcai Időseket Segítő Szolgálatnál a hagyományos Nőnapi ünnepségen a Csomópontos fiatalok zenés műsorán kívül a klubunk 3 férfi tagja is köszöntötte a hölgyeket. Hajdu László Polgármester úr szép szavakkal üdvözölte a résztvevőket és virágokkal és édességgel lepték meg a hölgy- koszorút.

   

Az xvmedia összeállítása a Nőnapról itt nézhető meg: http://xvmedia.hu/videogallery/hirtukor-2018-03-09/

Kató Lászlóné

nappali ellátás vezető

 

 

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-09-17 08:20:16
Feltöltve: 2018-09-03 08:34:56
Feltöltve: 2018-09-03 08:34:00
Belépés

Elfelejtett jelszó